Живот без паник атаки

Живот без паник атаки

 

Живот без паник атаки


 

Много съм щастлива днес да ти споделя резултатите на клиентка,която дойде с желанието да спре да живее с паник атаките и притесненията и през какви етапи мина след като започнахме да работим с нея.

В началото тя се притесняваше да изкаже мнение, признаваше че е негативен човек.Беше насъбрала доста негативни мисли и събития в живота си. Имаше страхове като един от основните и бе,че нещо може да се случи с близките и.Не смееше да мечтае дори. Не вярваше,че заслужава да е спокойна и щастлива. Можеше да се случи на някой друг, но не и на нея. Не смееше да изказва мнението си и винаги угаждаше на другите и така се усещаше безсилна.Плачеше и се затваряше в стаята си.Това и тежеше, защото се откъсваше от близките си.

Лека полека започна да обръща внимание на мислите си,да дава внимание на себе си,започна да вярва във възможността че е възможно да живее спокойна,без да се тревожи за най-малкото нещо,да забелязва възможностите ,да приема родителите си, да е благодарна.

Мина и през период на съмннения – заслужава ли да живее без паник атаки. Тогава отново започна да вярва в себе си , че е готова да заживее в спокойствие и че зависеше от нейната гледна точка и нагласа.Започна да излиза и сама до магазина , започна да се учи как да е полезна за себе си на първо място.

Ако ти или твои близки са в такава ситуация – знай, че това може да се промени.

Изгледай и това видео по темата:

Тета Хилинг и работата с подсъзнанието е разковничето.

Свържи се с мен на clients@darinaivanova.com и нека твоята трансформация да започне сега.

Нека заедно да открием ограничаващите вярвания в тази посока и да ги освободим.

Желая ти спокойствие и здраве.

Дари

 


Запиши се за безплатен разговор

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *