Защо е толкова мощно подсъзнанието?

Защо е толкова мощно подсъзнанието?

 

Защо е толкова мощно подсъзнанието?


 

Учените са установили,че мозъкът се състои от съзнание и подсъзнание. Съзнанието е едва до 12%,а на подсъзнанието се падат останалите 88% .

Подсъзнателните убеждения рисуват теб като личност и живота ти. овече за това как се формират подсъзнателните вярвания, може да разбереш във видеото:

Подсъзнанието дирижира важни процеси в тялото като дишане,храносмилане,сърдечен ритъм и други.

Подсъзнанието работи,дори и когато съзнанието си почива и спиш. То контактува с теб чрез сънищата , които имаш.

Подсъзнанието не прави разлика дали си мечтаеш и гледаш на картинка мечтаната от теб дестинация или си реално там.За него и двата варианта са истина и реалност.

Следваща характеристика на подсъзнанието , че за него всичко е една времева линия –  Минало,настояще и бъдеще са едно, и всичко е Тук и Сега. Убежденията в подсъзнанието се формират на база на емоциите, които изживяваш.Колкото повече изживяваш мощна емоция, тя създава отпечатък и така се утвърждава като убеждение.

Пример: В младежките си години момиче е имало изживяване при прибиране от забавление с приятели по тъмно.Непознат мъж я е изплашил и тя като жена на зряла възраст вече не смее да закъснява след залез слънце.Това преживяване влияе на отношенията с приятелките й. С лекота може да се освободят подсъзнателните блокажи, когато мозъкът започне да излъчва Тета вибрация.Много често действаме и реагираме на база подсъзнателните убеждения като на автопилот.

За да се отвърдят новите подсъзнателни убеждения е необходимо да направляваш съзнателно мислите си и да изградиш градивни навици в помощ на новото вярване.

Пример: Искаш да се обичаш и да имаш време за себе си.Планираш си кога ще имаш това време,какви са ритуалите ти за любов към себе си и си ги даваш. Чрез действието затвърждаваш и на ниво съзнание “Аз се обичам и имам време за себе си“. Ако вечно се извиняваш, че бързаш натоварена си и още в мислите си не си си създала план – нещата няма да се случат.

За успешна работа с подсъзнанието е доказания метод – Theta Healing®. Създателката е Ваяна Стайбъл, която се е излекувала от рак на костите. По света има хиляди хора,които са изцелени на физическо, емоционално и енергийно ниво. Какво се прилага в метода, гледай във видеото:

Можеш да се запишеш за безплатен разговор с мен , за да разбереш как мога да съм ти полезна по ценна за теб тема.

Желая ти здраве и сбъднати мечти по най-добрия начин – чрез любовта!

Сподели с близки тази статия ако ти е харесала.

Какво ще направиш сега? Запомни, че винаги имаш избор!

 


Запиши се за безплатен разговор

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *