Излизане от дупката на страха

Излизане от дупката на страха

 

Излизане от дупката на страха


 

“Живота започва там ,където спира страха” ОШО

Три истории от практиката:

  1. Клиентка се страхува,че може да изгуби контакт с детето си след развода на съзнателно ниво. След сесия с нея се установи, че на подсъзнание, този страх идва oт  нея е бе  свързан с друг неин страх – ще изгубя връзката със себе си. След това осъзна,че това  зависи от нея и е нужно да се грижи за себе си и да се обича.
  2. ”Страхувам се,че ще загубя любимият си “– споделя друга клиентка. На подсъзнателно ниво, нейното подсъзнание съхраняваше убеждението Аз съм празна и  се е формирало, когато е била на 5г. и е излъгала баща си, че не е  ощипала братовчед си. Това и е помогнало да се научи да бъде честна и да помага на хората, без да ги наранява. Убеждението го носеше и от рода на баща си, където е имало нещастен случай с дете. Нейната ДНК носеше този страх и тя го усещаше към нейния съпруг.
  3. “Имам страх от болести“ – споделя трета. Подсъзнателния и страх бе страданието. Когато на 4г. е чула родителите и да се карат и нейното подсъзнание е създало вярването “Аз страдам”, което и е помогнало да бъде добра, да обича себе си, да се справя и да оценява това, което има.

И ти не издържаш вече да живееш в страх и притеснения?

Имам решение за това.

Тета Хилинг е метода, който бързо и лесно можеш да се освободиш от тях. Той работи вече 20 години и има хиляди изцеления на хора в цял свят.

Какво е нужно да знаеш преди сесия , разбери във видеото:

Запиши се за предварителен, безплатен разговор с мен от формата.

Желая ти  спокоен и радостен живот!

Очаквам те, Дари!

 


Запиши се за безплатен разговор

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *