Свободата да изразявам мнението си

Свободата да изразявам мнението си

 

Свободата да изразявам мнението си


 

Много често в индивидуалните сесии клиентите и по-често дамите , имат желанието “ Искам да си изразявам мнението  и емоциите,без да се чувствам виновна и да се притеснявам какво  ще  кажат хората”.

Трудно им е да се изразят, защото още в мислите си си разиграват филми “ако не ме одобрят или се ядосат“ и се подтискат. Други пък наполовина се изразяват – т.е. не си изказват до края позицията, и така оставят нещо и за себе си.Така създават недоизказаност и прикритост и това  се отразява на отношенията им.

Какво можеш да направиш като действия,за да помогнеш на себе си в тази посока на съзнателно ниво?

  1. Започни да се изразяваш,без да мислиш как ще реагират другите. Нека фокуса да е към теб.Околните ще реагират на база техните нагласи,опитност и вярвания.
  2. Запомни,че всеки път когато се подтиснеш  и си замълчиш – влияеш на хормоните си, започва призводтвото на кортизол,стресираш се и започваш да мислиш ,да действаш по този начин, влияеш деструктивно на гърлената си чакра.
  3. Научи се да казваш “Не” и да отказваш. Това е силата в теб да  си дадеш право да правиш само нещата,които харесваш с хората, които те разбират и на местата, които искаш да си в определен момент.
  4. Анализирай от кога идва този модел да се подтискаш. Най-често е от детството или случка,която си изживял и някой те е научил на този деструктивен модел. Също ако си унаследил на генетично ниво от родителите си този модел , това също ти влияе.
  5. Наблюдавай какви думи използваш. Думите са като магнити и каквото изречеш – така се захранваш с тази енергия на думите и създаваш реалността си.
  6. Спри клюкарстванията  и лъжите, които изричаш. На физическо ниво се появява и болестта на Хашимото – когато се подтискаш или прекомерно много говориш. Тя е прявление на блокиращите  вярвания на подсъзнателно ниво и      деградивни модели и навици на съзнателно.

Много често има и подсъзнателни вярвания, особенно много унаследявани такива от рода  и от минали животи на душата. Ако искаш да се освободиш от твоите блокажи в подсъзнанието по тази тема или други, които са ти приоритетни в момента – можеш да се запишеш за безплатен разговор с мен.

Методът Theta Healing® ти позволява да програмираш мозъкът си на вибрацията на успеха като се избавиш от ограничаващите убеждения с лекота и бързина. Разбери как протича една Тета сесия с мен във видеото:

Харесвали  ти  статията? Сподели я с приятели.

Бъди здрав и успешен!

С обич , Дари

 


Запиши се за безплатен разговор

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *